Sayfalar

7 Ocak 2013 Pazartesi

Yeni Yıla Harika Bir Haberle Başladım!

Bu akşam işten dönerken serviste harika bir haber aldım! Uzun zamandır beklediğimiz, geleceğini bildiğimiz, dua ettiğimiz, çağırdığımız bir haber... Telefonda "Alooo, canııııııım" diyen, sesinde kuşlar cıvıldayan canım arkadaşımın "Ben iyileştim, iyiyim!" diyen sesi... Söylenecek çok şey var aslında ama sevinçler de yazıya kolay dökülemiyor. O kadar mutluyum, o kadar hafifim ki anlatamam!

Sizde olur mu bilmem ama ben bir duygudan başka bir duyguya geçtiğimde, önemli anlarda sanki fonda bir müzik çalar ve arkada şiirler okunur :) Ben böyleyim işte! Hem de çocukluktan beri :)

Bir hastalıktan kurtulmuş olmak, onu yenmiş olmak bana Orhan Veli'nin bu şiirini anımsattı. Hadi hislerimi bu şiir anlatsın size :

Illusion
Eski bir sevdadan kurtulmuşum;
Artık bütün kadınlar güzel;
Gömleğim yeni,
Yıkanmışım,
Tıraş olmuşum;
Sulh olmuş.
Bahar gelmiş.
Güneş açmış.
Sokağa çıkmışım, insanlar rahat;
Ben de rahatım.
 

Orhan Veli KANIK

Herkese güzel, harika, sağlıklı bir yıl diliyorum...

Sevgiler



9 yorum:

  1. Çok sevindim canım,Allah daima sağlık versin sevdiklerine:)Şiir'i çok beğendim,resmi de öyle,öpüyorum çok:)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim canım. Ben bu yıl sanki 2013'e girememiş gibiydim, Bora'nın hastalığı, koşturmaca derken...Bugün bu müjdeyi alınca yeni yıla girdim!
    Amin caanım hepimize Allah sağlık versin...Öpüyorum seni ve Egeciğimi :)

    YanıtlaSil
  3. Çok çok sevindim Derya Hanım arkadaşınız için. Allah nice sağlıklı ve uzun ömür versin inşallah.. Oğluşunuza da Allahtan sağlık diliyorum. 2013 sizin ve sevdiklerinizin seviç ve mutluluklar yılı olsun..
    Selam ve sevgilerimle...:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Özlem Hanımcığım.Amiiin, sizin için de sağlıklı, mutlu bir yıl olsun...Dilerim emeklilik sonrası tüm hayallerinizi gerçekleştireceğiniz, musmutlu bir dönem olur bu dönem :)

      Sil
  4. ck sevındım hep guzel saglıklı haberlerle bulusmak dılegı ıle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, inşallah :):)

      Sil
  5. Çok güzel bir haber! Allah kimseyi sağlığından etmesin. Artık bol bol neşeli muhabbetler edersiniz arkadaşınla. Benden de selam et.
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. Evet Zeynep :) Amin, hepimize sağlık ve huzur versin...Selamını ileteceğim, burdan da okur zaten bir ara ve çok mutlu olur mutluluğunu paylaştığınız için :)

    Sevgiler benden de...

    YanıtlaSil
  7. Derya Hanım sizin adınıza gerçekten çok sevindim, ama arkadaşınız adına daha çok sevindim..Eminim sizinle daha çok zaman geçirmek için can atıyordur :) Herkesin sizin gibi değerli bir dostu olmuyor bu hayatta.. çok mutluyum çoookkk :)))Hayat hepimize hep gülümsesin ;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı çok seviyorum :)