Sayfalar

8 Ekim 2013 Salı

Bloggerlar Neredeler?

Kim bilir neredeler? "Nerde o eski bloggerlar?" demek geldi bir an içimden :)
Hu huuu herkes nerede?


7 yorum:

  1. Gecen sene daha mi farkliydi blogun tadi yine cabuk mu tukettik herseyi bilemiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım, öyleydi gibi geliyor bana.Sanki herkes çekildi, bıktı gibi geliyor. (Tabi ki senle ve senin gibi birbirimizi yakından takip ettiğimiz diğer arkadaşlarımızla durumumuz farklı ama...) Bilemedim...

      Sil
  2. ben buralardayım ama yazma konusunda biraz tembellik ediyorum şu sıralar :( bir pasta merakıdır gidiyor da , o yüzden boş vakitlerimde denemelerle ve siparişlerle geçiyor :) http://ilknurolmez.blogspot.com/ burada merak edersen pastalarımı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım valla özletiyorsun:)Geçen sene daha çok interaktiftik bloggerlar olarak, birbirimizi arar sorar merak ederdik.Bazen çok konuşmasak da yazışmasak da aile gibi hissederdik, yine öyleyiz gerçi ama bu yıl uzaklaştık gibi gelmeye başladı üzüldüm:( Ama pastalarını merak ettik eve gidince bakacağım netten.Çok sevindim harika bir hobi olmuş:)

      Sil
  3. Ben o eski bloggerlardan değilim ama işte buralarda geziyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Gamzeciğim ses ver yeter:) Ben de çok eski değilim, iki yıldır aktif yazıyorum ama blog yazmanın tadı haberleştikçe çıkıyor.Tekrar teşekkürler mesajın için, daha çok görüşelim bundan sonra:) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Evet, haklısın sevgili Derya. Bunu ben de sık sık düşünüyorum. Sanki kapı komşum gibi, ya da yakın arkadaşım gibi alıştığım bir çok blogger dost artık ortalarda yoklar:(( Özlüyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı çok seviyorum :)