Sayfalar

29 Aralık 2012 Cumartesi

İşte Kazanan!

Merhabalar,

Dün sonlanan yeni yıl çekilişimizin ardından Bora kazananı minik parmaklarıyla bugün belirledi. Önce yorum bırakan sevgili izleyicilerimin isimlerini tek tek yazıp kestik, sonra katlayıp Bora'nın doğum şekeri sepetine attık. Çekilişi yapması için Bora Bey'in öğle uykusundan uyanmasını bekledik.

Uykudan kalkan küçük beyimiz şirin mavi sepetini görünce minik bir "Ayyy" nidası ile ne kadar önemli bir iş yapacağını farketmiş gibiydi. Vee sepeti önüne sunduk, önce şaşkın şaşkın baktı sonra içinden bir kağıdı çekti. Ardından tam çektiği kağıdı sepete geri atacaktı ki elinden kaptık :) Adaletsizlik olmasın, ilk çektiği kişi kazanan olsun diye...


Bu kez de o bizden kapmaya çalıştı. Neyse sonra açıp bakmamıza izin verdi paşacığımız :) Kazanan gördüğünüz gibi : Miyav Kedicik oldu. Kendisini tebrik ediyorum, puzzle' la uğraştıkça, kitabı her eline aldığında Bora Bebek'i hatırlamasını diliyorum :)  Şimdiden hem Kedimin Hobi Defteri blogu sahibi Miyav Kedicik'e, hem de tüm izleyicilerime sağlıklı, huzurlu, başarılı, sevgi dolu, musmutlu bir yıl diliyorum!

(Bu postu yazarken ocakta pişmekte olan Bora'nın yarınki yemeği "Ispanak"ın malesef dibi tuttu.Varsın olsun, bunda da bir hayır, güzellik vardır değil mi? :) )


Herkese sevgiler...


11 yorum:

  1. Çok güzel hediyelerdi, kazananını mutlu etsin :))

    YanıtlaSil
  2. İyi günlerde kullansın kazanan:)

    YanıtlaSil
  3. kazananı kıskandım dogrusu :) ıyı seneler

    YanıtlaSil
  4. Tatlı ellerine sağlık prensin:)
    Canım arkadaşım Özlem'i de gönülden kutluyorum.
    Sevgiler ^-^

    YanıtlaSil
  5. Bora'cım bu son görüşmemizdi hoşçakalll =)))
    Musmutlu seneler diliyorum Deryacııımmmmmmm, Boracımmm benim =)
    2013'te yüz yüze görüşmek kısmet olur inşallah diyorum =)
    Öpüyorum ikinizi de =)

    YanıtlaSil
  6. Kazananı tebrik ederim..Hediyeler çok güzel..Ben geç kaldım:(

    YanıtlaSil
  7. Canlarımmmm canlarımmm 2013'te keşke imkanım olsa hepinize ayrı ayrı hediyeler alsam, sürprizler yapsam!!! Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız :)

    YanıtlaSil
  8. Kazanan arkadaşımıza hayırlı olsun,çok güzel hediyeler hem de Boracığımın ellerinden:)

    YanıtlaSil
  9. hayırlı olsun:)tebrik ederim:))

    YanıtlaSil
  10. Kardeşim arkadaşımız iyi günlerde kullansın öpüyorum...

    YanıtlaSil
  11. Aman Allahın adımı görünce öyle bir çığlık attım ki annem çok şaşırdı. Ah güzel arkadaşm çok çok teşekkür ederim. Bu benim ilk çekilişim ve ilk kez kazandım. Öyle çok sevindim ki anlatamam. Dün bloğuma hiç bakamamıştım pazar günü benim için harika bir sürpriz ile başladı.
    Allah Bora paşamıza uzun ömür güzel mutlu bir hayat nasip etsin inşallah.. Benim de 19 yaşında bir kızım var. İnşallah çocuklarımızın mürvetlerini görelim.
    Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun arkadaşım..
    En içten selam ve sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı çok seviyorum :)