Sayfalar

30 Mart 2013 Cumartesi

Oğlumdan İlk Çiçek

Çok, çoook farklı bir duyguymuş...İnsanın oğlundan, yavru kuşundan bir çiçek alması kadar mutlu eden, benzer başka bir duygu yokmuş! Üstelik minik erkek bunu kırk yıldır yapıyormuş gibi, içinden geliyormuş gibi yapıyorsa tadından yenmiyormuş!


Boralikam ilk çiçeğini bana İzmir'de verdi. Çiçek, kitabımın arasında (İnsan Coğrafyası Atlası) İstanbula'a, eve kadar geldi. O kadar, o kadar değerli ki... Yıllar sonra kitabı açıp bu çiçeği gördüğümde kimbilir neler hissedeceğim?
Hep böyle ince, romantik ruhlu biri ol canım oğlum. Ağladığımı sandığında (numaradan sana cilve yaparken) ağzıma emziğini tutuşturup sırtıma minik ellerinle "pış pış pış" yaptığın gibi sev beni, çevrendekileri, tüm insanları...Sev ve sevil...

7 yorum:

  1. Romantik erkeğim benim:)Daha nice çiçeklerin olsun Deryacığım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım :) Sorma pek bir romantik ama ara ara çapkın tavırlar da sergilemiyor değil :)

      Sil
  2. :)Centilmen Boracığım çok tatlısın,annen ne kadar mutlu olmuş,hep böyle ince ol ve ince ruhlu insanları seç hayatına:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Tuba'cığım, gerçekten çok mutlu oldum ve duygulandım :)

      Sil
  3. Ayyy... emzik verip pış pış mı yapıyor sana?! Gözlerim doldu yemin ediyorum... Tatlılığa bak yahu! Ne güzel bir adam yetiştiriyosun sen öyle?!?!?! Arrrgggghhh! Sevgi doldum. Müsade varsa bi burnundan ısırabilir miyim Bora'yı? Azcık... Acıtmadan bak valla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet emzik verip pış pış yapıyor canım :)
      Sabahları biz işe giderken de artık pencereden çığlık atmaya başladı, çok özlüyor :) Isır ısır teyzesi, haşin erkek o haşin sevilmeyi sever :)

      Sil
  4. Centilmen ve romantik Bora:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı çok seviyorum :)