Sayfalar

2 Eylül 2013 Pazartesi

Guz Borasi...


Sonbahara buyuuuk dedemizin Taskopru'deki evinde basladik.Guz Borasi "Gunes"Pastanesi'nden maras dondurmasi yiyor, "Domama, 
Domamaa" diyor."Kim aldi oglum?" Diyoruz. "Oodan,oodan geldi geldi dede getirdi" diyor elini bileklerinden buke buke balkondan isaret edip:)


Cumhuriyet Parki'nda oturuyoruz, 15 yaslarinda bir cocuk aniden yanima gelip elini elime uzatiyor.Ben kucuk bir garson oldugunu saniyorum.Meger zihinsel engelli bir cocukcagizmis.Hizla boynuma sarilmaya kalkiyor, ben ne yapacagimi sasiriyorum.Anneannem de donup kaliyor.Kibar davranip gondermeye calisiyoruz, gitmem diyor.Benim minik erkegim "maaa-kiii-neee ( dozer ve kepceye boyle diyor)" sini birakip yanima geliyor ve beni savunuyor kendince:) O an sasirip kaliyorum ogluskanin bu kadar buyumesine...Cocuga para verip yanimizdan gonderebiliyoruz ancak...:)


Her sabah biz uyurken evde curcuna basliyor.Bora ile koca anneannesi kovalamaca oynuyorlar.Bora eline ne gecirse alip kaciyor, mama yemek istemiyor."-ma ve -me" nin olumsuzluk eki oldugunu ogrenen Bora artik herseye "Maaaa, meeee" diyor. "Oglum, muz vereyim mi?" "Meee!"."Oglum, kapiyi acayim mi?" "Maaa!". "Boracigim ben de geleyim mi?" "Meee!"."Boracigim beni seviyor musun?" "Miyoruummm!"

Dun disari ciktik, geziyoruz.Bora pasa arabasinda."Keyfin yerinde mi Boracigim?" diyoruz; kafasini siddetle iki yana sallayip "I - iiihhh" diyor. Herseye karsi fikri olumsuz bu aralar.
Ama bazen sevgi patlamasi yasiyoruz.O anlarda "Annemmmm!" deyip boynuma sariliyor, hatta hizini alamayip bacaklarima sariliyor ayaklarimi opmeye calisiyor:)


Su an dedesine sesleniyor "Omeeer, bapma Omeeer!"

Butun olayi elektrik supurgesiyle...Her an salonun ortasina elektrik supurgesini getirtip onunla ugrasiyor.Vermedigimizde kiyameti kopariyor!

Bu aralar bizde durum boyle:)

Bora ve annesinden sevgiler...

6 yorum:

  1. Seni korumaya çalışmış.. :) Çok öpüyorum ikinizi de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz de seni çok çok öptük Özlem Ablası :)

      Sil
  2. ahahahaaaa yerim ben onu :)) meee :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehehehheh :) Aynen öyle canım yerim dersen meee diyor :)
      Sevgiler

      Sil
  3. Çoook tatlısın Boraaa:))Artık büyüdü annesi de diyaloglarını yazmaya başladın,ne mutlu sana:)Bu küçük erkekler annelerine çok düşkün oluyor,yerim onu ben,çok öpüyorum,sarılıyorum size:)Bu arada gözümden kaçmadı maşallah Bora dondurmasını kendi yiyiyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Tuba'cığım, bazen düşününce inanamıyorum zamanın hızla geçişine Boracancığımın bu kadar büyümüş olmasına :) Dondurmasını akıta akıta yiyor teyzesi evet :) Özledik Ege'yi de siz ne yaptınız?

      Sil

Yorumlarınızı çok seviyorum :)